Introductie

Audacia Nederland is een jong dynamisch bedrijf dat zich specifiek richt op de import en promotie van unieke en onderscheidende wijnen met 'een eigen verhaal'.

 

Het team van Audacia Nederland bestaat uit eigenaar Everard Winters, operationeel manager Miranda Alblas- Smidt en twee enthousiaste “ambassadeurs” zijnde, Thérèse Wyns-Winters en Chris Demes.

 

Met ruim 30 jaar ervaring in de wereld van wijnen en talloze wijnreizen over de wereld, heeft Everard de wijnen van Audacia Wines Ltd South Africa ontdekt. De prettige kennismaking met de eigenaar van dit bijzondere wijnhuis ( dhr. Trevor Strydom ) en met wederzijds respect en kennis van wijnen heeft dit geleid dat Audacia Nederland de exclusieve importrechten voor de Benelux heeft mogen bemachtigen.

 

De wijnen van Audacia onderscheiden zich doordat er géén sulfieten en conserveringsmiddelen zijn toegevoegd, vol van smaak zijn en gedurende minimaal 10 jaar bewaard kunnen blijven.

 

Audacia Nederland maakt gebruik van de wereldwijde ‘VRIJ VAN ….’ megatrend op het gebied van de wijnbehoeften van de consument. De unieke wijnen van Audacia zullen u helpen uw ‘gezondere levensstijl’ te vergroten en te blijven genieten van een goed glas wijn als tegenwicht voor de gemiddelde wijnen met toegevoegde sulfieten en conserveringsmiddelen.

De wijnen van Audacia zijn uniek gepatenteerde rode wijnen die op Rooibos gerijpt zijn. Bij de productie is gebruik gemaakt van inheemse Zuid-Afrikaanse houtsoorten en taninnes, die extreem rijk zijn aan unieke antioxidanten/polyfenolen, daardoor kan de wijn op een natuurlijke manier bewaard worden.

 

Wij, als Audacia-Team Nederland, typeren onze wijnen als volgt: Wish it, Dream it ……. And Drink it!

Audacia Nederland

Adres: Sterkselseweg 6 

Postcode: ​6026 EB  Maarheeze

Email: info@audaciawijnen.nl

Telefoon: +31 657699345

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

©2020 by Audacia Nederland. Realisatie door Statisfied.